49-річний син відомої співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився фотозвітом про свою подорож Норвегією. Побачене залишило у чоловіка багато приємних спогадів, через що поїздку йому хочеться повторити.

Відповідні світлини Руслан Євдокименко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Кілька незабутніх днів, проведених в Норвегії ... Неймовірна краса! Потрібно повторити! 😎👍" - написав син народної артистки в описі до посту.

Судячи з фото, Руслан Євдокименко підкорював північну країну разом з однодумцями на мотоциклах. Взагалі чоловік є завзятим байкером. Нещодавно він опублікував фото, на якому стоїть на вулиці в спеціальному шоломі. А ось транспортного засобу в кадрі немає, хоча на інших фото у соцмережі видно, що катається він на крутому байку. У підписі до фотографії Руслан написав: "Коли використовуєш найбільш безпечний вид транспорту!".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Хоча серія знімків і не показує туристичні пам'ятки Норвегії, все ж вони передають настрій мандрівки. Такі деталі як уквітчаний велосипед чи дерев'яна вивіска можуть проілюструвати дух країни, а її вражаючу природу можна побачити на селфі Руслана.

Коли саме проходила подорож, Євдокименко не повідомляє у своєму дописі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пугачова стала на захист Ротару після цькування у Росії: "Не звертати уваги на ..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Онучка Софії Ротару раптово покинула Україну: "Все буде добре".

Також Знай.ua писав, що Син Ротару розчулив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті..."