Російський актор Олексій Панін, який останнім часом частенько звертає на себе увагу ЗМІ своєю ексцентричною сексуальною поведінкою, був вимушений покинути похорони актора і режисера Михайла Кокшенова після невдалих висловлювань в адресу покійного.

Про це повідомляє російське видання "Комсомольська правда".

На церемонії прощання в московському Митинському крематорії Панін голосно непристойно лаявся і скаржився, що журналістів на захід прийшло більше, аніж друзів покійного.

Олексій Панін, pixabay
Олексій Панін, pixabay

Але "на вихід" скандальну зірку нібито попросили вже після коментаря Паніна, у якому він назвав Кокшенова талановитим актором, але поганим режисером.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що одіозний росіянин вже початково був налаштований на скандал: він був незадоволений, що через карантин прощання проходить не у Домі кіно, про що він навіть випустив окреме звернення.

Наразі Олексій Панін спростовує інформацію, що його випровадили з жалобної церемонії: ЗМІ начебто поширюють неправдиві чутки.

"Вони пишуть таку ***, яку я не знаю, як прокоментувати", - заявив Панін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Панін розповів, як разом з Гітлером окупував Європу і зізнався у ненависті до Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Любитель собак Панін несподівано заревів, благаючи про допомогу - "Нікого..."

Також Знай.ua писав, що Панін покаявся перед українцями за Путіна і Крим - "Шалений д*біл".