Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила серію яскравих сімейних кадрів з чоловіком Віталієм Борисюком, показавши, як парочка провела вихідні. Так, артисти вирушили за Київ, щоб відкрити пляжний сезон на Блакитному озері у селі Підгірці.

Закохані вдосталь засмагали, ніжачись під сонечком. Також Ольга зазначила, що раз кордони з багатьма країнами поки закриті через коронавірус COVID-19, вони засмучуватися не будуть, подорожуючи влітку по Україні.

Відкрили сезон разом з @vitaliyborysyuk !🌞Якщо кордони закриті,будемо відпочивати вдома!Теж гарно! поділилася емоціями Сумська

Фолловери не пройшли повз: "Красива пара 😍", "Клас!", "👏👏👍Супер сонце що ще треба", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Красуня 💋💋💋", "Неймовірна красуня 💜", "Дуже гарний краєвид,і ви,Олю неперевершені з Віталієм!", "Так вже у нас красиво!А в Трійцю то русалки не турбують?Зі святом Вас!❤️❤️❤️", "Красуня ♥️♥️♥️", "Еталон Жінки 🔥🔥🔥", "Як завжди Неперевершена", "Головне-душевний комфорт і погода в домі ! ❤️ 👏👏👏👏 .".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.