Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам.

Так, брат і сестра затіяли гру в футбол, однак якщо Ліза вирішила грати за правилами, то Гаррі зачепив дівчинку, вдаривши її по нозі. Юна красуня не розгубилася, назвавши кривдника "трухлявою головою", однак при цьому не засмутилася і навіть не розплакалася. Фанатів вразила таке мужність малечі.

Це ж ⚽️! #футбік лаконічно підписав Галкін

Фолловери не пройшли повз: "А ось Роналду б зараз катався по полю в сльозах і вимагав пенальті!", "Обожнюю Лізу, така класна дівчинка 🌸🥰", "Жовту картку Гаррі😂", "Дітки гарні!!", "Бідна Ліза, боляче адже😩", "Брати вони такі 😂😂😂😂", "Які гарнюні, обожнюю вашу родину, Максим:) 😍❤️", "Трухлява башка😁ааааа,красуня🤗😁", "Які ж гарні у вас діти... Розумники🙏", "У Лізи хода ,точно як у Максима😄", "Татова донечка, ті ж жести!!!✌️✌️✌️".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.