Відома українська телеведуча Лілія Ребрик разом з чоловіком весело розважилися в басейні на дачі.

В Україну нарешті прийшло справжнє літо і перші спекотні дні. Після прохолодної весни всі поспішають відкрити купальний сезон. Лілії Ребрик для цього навіть не потрібно нікуди їхати - адже вони з сім'єю проводять карантин на дачі, де у дворі встановили басейн.

Телеведуча з чоловіком Андрієм Диким відмінно повеселилися на вихідних. Яскраві кадри з відпочинку Ліля показала в Instagram.

На фото теледіва постала біля басейну в яскраво-синьому купальнику цікавого крою, з накигнутим зверху пляжним парео. Ллія стоїть перед камерою в ефектній позі і сонячно усміхається.

"Ну... Майже на морі...", - підписала фото телеведуча.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також телеведуча виклала веселе відео, в якому вони з чоловіком стрибають у воду, взявшись за руки. Після чого весело сміються і цілуються, а також показують танцювальні па просто в басейні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала купальники для всіх типів фігур

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик розповіла про подорож з чоловіком

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик розповіла, як тримати себе в хорошій формі