Михайло Єфремов став винуватцем серйозної аварії в центрі Москви.

У Москві на Смоленській площі сталася велика аварія. Про ДТП за участю актора Михайла Єфремова повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією видань, мова йде про дві розбиті іномарки. На місці працюють кілька бригад швидкої допомоги і поліція. З однієї з розбитих машин вивели актора Михайла Єфремова.

Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрын з відео
Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрын з відео

Судячи з відео, опублікованого в телеграм-каналі Mash, Михайло Єфремов може бути в стані алкогольного сп'яніння.

Згідно з інформацією каналу, автомобіль Єфремова перетнув дві суцільні лінії, вилетів на зустрічну і врізався в машину, що рухалася в протилежному напрямку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті ДТП серйозно постраждала одна людина, її затиснуло в машині.

Сам Єфремов не постраждав, після ДТП він вибрався з машини і попрямував на протилежну сторону вулиці. Там артист сів на узбіччя, не реагуючи на вигуки з боку очевидців аварії. Випадковим свідкам вдалося зняти Михайла Олеговича на місці події. За їхными словами, актор був в неадекватному стані і практично не розумів, що відбувається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Михайло Єфремов назвав головний недолік росіян

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремов тролить Путіна віршем про "дно руского міра"

Також Знай.ua писав, Єфремов висловив сво ставлення до України і до того, як повинен вчинити Кремль щодо сусідньої держави