Солістка українського гурту Kazka Олександра Зарицька показала шанувальникам спекотні танці в одній спідній білизні. За словами артистки, відео вона присвятила всім хейтерам в мережі.

Веселе відео, на якому вона з підскоком танцює в одних чорних трусиках і широкій футболці перед камерою Олександра Зарицька опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

В такому незвичайному вигляді Зарицька влаштувала танці на своєму балконі і продемонструвала шанувальникам свої пишні форми.

"Настрій: танцювати для всіх хейтерів 😈 п.с. Скоро прем‘єра нового треку! Ось і святкуємо 👽", - пояснила Олександра Зарицька такі пікантні танці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фанати артистки відреагували на її незвичайний образ і засипали її компліментами.

"Сань, вот на видео на небе тучи, а ты светишь как солнышко!! 😍😍😍 ", "Заряджена Позитивом на весь день, спасибі!", "Хейтеры просто невдахи і заздрісники. Саша, танцюй нам на радість. Ти крута, прорив нового покоління і просто фантастична особистість.
Надихаєш! Іноді просто потрібно запалити в танці! Спасибі, дивна та чудова, талановита!", "Еммм, як несподівано і приємно! Дикі танці!", "Оу, новий трек, приголомшлива новина! Чекаємо!", "Запальничка!", - коментують користувачі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Pianoбой, Kazka, НеАнгели, Melovin стали стіною проти пандемії — хто витримає довше 10 годин?

Як повідомляв портал "Знай.ua", від коронавірусу помер актор Зоряних війн Ендрю Джек.

Також "Знай.ua" писав, що співачка Тетяна Буланова потрапила в реанімацію. Стан артистки прокоментував концертний директор співачки Костянтин Сергєєв