18-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка зараз навчається в Нью-Йорку, як і бабуся співає, а ще займається моделінгом. Красуня зібрала понад 150 тисяч фоловерів у своєму Instagram, часто публікуючи в мережі яскраві кадри з повсякденного життя. Нещодавно юна знаменитість виставила фото з сонячного Києва, повернувшись на батьківщину з США, не дивлячись на пандемію через коронавірус COVID-19.

Так, дівчина прогулялася по затишному Андріївському узвозу, примірявши лише короткий топ і спортивні штани, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

💚 лаконічно підписала кадр Євдокименко

Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасна прикраса шикарного Києва 🤗🌹💖", "Яка гарна, не можу😻", "Вау яке гарне фото! Де ви зазвичай так красиво одягаєтеся?", "Дуже красива фігура😊", "Живіт підтягнутий 👍", "Фотограф-майстер своєї справи!" "тобі дуже личить такий стиль 🔥", "Взу фото вогонь😻і цей костюмчик спортивний круто виглядає на тобі", "Такий модний образ у тебе", "ти Одягнена дуже стильно!)", "Красива як своя Бабуся😍", "Ви на Батьківщині? Ще красивіше!!".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь української харизмою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що внучка Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.