Сінді Кроуфорд знає, як підтримувати фігуру в ідеальній формі і виглядати на всі сто на подіумних доріжках. Вона однією з перших супермоделей розкрила таємницю своїх тренувань. Найбільш затребувана модель свого часу, вона випустила на одну відеозапис з авторськими комплексами вправ, які і сьогодні не втрачають популярності. Топ-лист найулюбленіших фітнес-вправ супермоделі 90-х.

1. Випади назад
Тренуємо: стегна (більше квадріцепс)/сідниці.

Техніка: права нога спереду, корпус рівне. Згинаючи коліна опускайтеся вниз, злегка відводячи таз назад, але вага залишайте на попереду стоїть нозі. Повертайтеся у вихідну позицію через передню ногу. Так само з другою ногою.

На відео: з 13:45

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2. Пліє присед
Тренуємо: приводять м'язи стегна/сідниці.

Техніка: поставте стегна ширше плечей і розгорніть назовні. Згинаючи коліна опустіться вниз до паралелі з підлогою. Поверніться у вихідну позу, штовхаючи стопами підлогу і зберігаючи рівну спину.

На відео: з 2:09

3. Відведення стегна убік стоячи
Тренуємо: стегна/сідниці.

Техніка: встаньте рівно, стопи разом. Зберігаючи рівну спину і сильний прес, відводите ногу вбік, не змінюючи положення. Можна виконувати з гумкою навколо щиколоток.

На відео: з 12:23

4. Відведення стегна лежачи на боці
Тренуємо: стегна/сідниці.

Техніка: вихідне положення – на боці з випрямленими ногами. Верхній рукою дотримуйтеся за підлогу. Зберігаючи рівну лінію від голови до стоп, піднімайте верхню ногу до стелі і повертайте назад.

На відео: з 23:23

5. Віджимання з прямих ніг/з колін
Тренуємо: груди/спину/руки.

Техніка: станьте у планку на прямих руках, не провалюючись в лопатках і зберігаючи рівну лінію від голови до стоп або колін. Лікті тримаємо під кутом 45 градусів до корпусу. Зігніть лікті і плавно опуститеся вниз до межі і трохи активніше поверніться верх.

На відео: з 25:13

6. Почерговий спуск прямих ніг лежачи на спині
Тренуємо: м'язи кора.

Техніка: вихідне положення – лежачи на підлозі, руки вздовж тулуба, ноги на вазі. Зберігайте три точки торкання підлоги: потилицю, нижні ребра і таз. По черзі опускайте ноги до підлоги і піднімайте так, щоб не втрачалося притиснення вищезазначених точок корпусу.

На відео: 31:01

7. Човник з почерговим витягуванням рук і ніг
Тренуємо: задню лінію тіла.

Техніка: лягаємо на живіт, витягуємо ноги і руки над головою. Лобкову кістку занурте в підлогу, погляд залиште на підлозі. Злегка піднімайте грудну клітку, праву руку і ліву ногу над підлогою, потім міняйте руку і ногу. Ваше завдання – «спливти» над підлогою, подовжитися, а потім піднятися наверх.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, накачати прес легко - топ-8 ефективних вправ для найлінивіших. Ефективні вправи, щоб накачати прес у домашніх умовах

Як повідомляв портал "Знай.ua", як не набрати зайві кілограми, топ найкращих домашніх тренувань. Тренування вдома, як зберегти форму без походів у зал

Також "Знай.ua" писав, улюблений тренер Камінської показав, як "зліпити" тіло мільйонера за 15 хвилин — прості вправи. Тренер Андрій Хомицький продемонстрував ефективне тренування