Зйомки четвертої частини легендарної серії фільмів “Матриця” призупинено через пандемію коронавіруса. Однак інтерес до цього фільму активно підігрівають. Днями Кіану Рівз відкрив деякі особливості майбутнього бойовика. Рівз розповів журналу Empire, що запрошення на зйомки “Матриці” для нього стало величезним сюрпризом, і він взагалі погодився не роздумуючи.

Рівз зізнався, що його підкорив сценарій фільму, створений Лани Вачовські. За його словами, Лана створила фантастичний сценарій і дивовижну історію. Кіану заявив, що у цьому сценарії є щось особливе, і сам фільм дасть поживу для роздумів.
Також у зйомках бере участь й інша героїня франшизи – Керрі-Енн Мосс. Вона заявила, що не очікувала, що фільм отримає продовження.

Кіану Рівз, фото: Getty Images
Кіану Рівз, фото: Getty Images

Про продовження серії оголосили в серпні 2019 року. Сценарій розробляє легендарне тріо Лана Вачовскі, Девід Мітчелл і Александер Хемон. Подробиці фільму не розкривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, агент 007, супергерої Marvel і Форсаж — що цікавого подивитися навесні.

Як повідомляв Знай.uа, Джон Сноу небайдужий до Фредді Мерк'юрі? Між акторами пробігла іскра, пліткує весь Голлівуд.

Знай.uа писав, Джон Сноу красень з Гри престолів, чим займається Кіт Харінгтон крім порятунку Вінтерфелла.