Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу спекотне фото, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього висловила свою думку щодо "повного або порожньої склянки".

Як видно, перед камерою Слава з'явилася в досить відвертому образі, на ній еротичне чорне білизна з тонкого мережива, поверх якого вона накинула чорний шкіряний плащ, який не до кінця закрила. Її розпущене волосся і світлі, схоже, це перуку, а на її обличчі яскравий макіяж. Співачка зображена біля автомобіля, вона стоїть на парковці. У підписі до кадру Камінська написала: "У песимістки чашка наполовину порожня. У оптимістки чашка наполовину пуш ап #жиза". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її сміливий образ і новий імідж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.