Відомому російському акторові Михайлу Єфремову довелося тричі викликати швидку допомогу. Артист напередодні влаштував смертельне дорожньо-транспортна пригода в нетверезому вигляді, в якому загинула людина. Перед допитом актор поскаржився на погане самопочуття, йому викликали лікарів швидкої. За даними російських ЗМІ, на перший допит Єфремов не з'явився, бо все ще був у стані сильного сп'яніння.

Крім того, лікарі знадобилися акторові, коли він був вдома без свідомості. Швидку Єфремову в цілому викликали тричі. Однак, госпіталізувати його все ж не знадобилося, художник просто ставили крапельниці. Відомо, що з Михайлом Єфремовим зараз працюють правоохоронці, а біля його будинку чергує швидка на всяк випадок.

ДТП за участю Михайла Єфремова, скріншот з відео
ДТП за участю Михайла Єфремова, скріншот з відео

Як відомо, актор потрапив у ДТП у центрі Москви напередодні ввечері – 8 червня. Проїжджаючи по Содовому кільцю п'яний Єфремов допустив зіткнення з декількома автомобілями, в результаті чого була травмована одна людина, невдовзі в лікарні потерпілий помер. Михайлу Єфремову за смертельне ДТП в нетверезому вигляді загрожує 12 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, ДТП з Михайлом Єфремовим — постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви.

Також портал "Знай.ua" писав, що дочка Михайла Єфремова заявила про свою орієнтацію і готова втекти з Росії.