Екстравагантність і ексцентричність – незмінні супутники знаменитостей. Навіть до вибору та облаштування будинку вони підходять з креативом, про що свідчать фотографії особняків багатих і знаменитих. Найчастіше вони шокують і дивують навіть сильніше, ніж самі вражаючі досягнення їх власників.

Наомі Кемпбелл: око Гора

Деякий час тому російський мільярдер Володимир Доронін і за сумісництвом колишній бойфренд Чорної пантери подарував їй на день народження фантастичну нерухомість. На острові Клеопатри (Туреччина) для супермоделі був зведений екобудинок, обриси якого при огляді зверху повторюють малюнок ока Гора. Згідно з переказами, потужний символ Єгипту захищає від бід на землі і потойбічне життя.

Будинок Наомі Кемпбелл, фото https://www.marieclaire.ru/
Будинок Наомі Кемпбелл, фото https://www.marieclaire.ru/

Дакота Джонсон: вінтаж і богемний стиль

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зірка фільму "50 відтінків сірого" купила в Лос-Анджелесі будинок разом з меблями. Недолік простору всередині її не турбує. Старовинний стиль і відсутність мінімалізму переносять в іншу епоху, варто лише переступити поріг. Інтер'єр прикрашають антикварний рояль, колекції сервізів, вінілові платівки і килими. В будинку актриса повністю змінила тільки інтер'єр ванною. Підлога зроблена з наливного бетону. Вибір кольору меблів став для дизайнерів непростим завданням. Потрібний відтінок, який поєднує тони курній троянди і верблюжої вовни. Як зразок, був наданий улюблений светр Дакоти. Тепер кожен вечір актриса насолоджується свічками, величезною ванною та видом на сад з розкішними деревами.

Будинок Дакоты Джонсон, фото https://www.marieclaire.ru/
Будинок Дакоты Джонсон, фото https://www.marieclaire.ru/

Джон Траволта: міні-аеропорт

Як пристрасний колекціонер літаків актор вирішив створити "комфорт та інтер'єр майбутнього". Він особисто придумав проект, в якому поєднав американський дім і аеропорт-термінал. З центром управління, кают-компанією для екіпажу і літаками, припаркованими біля входу в будинок. Злітні смуги ведуть до особняка, а всі коридори в будинку – в кухню-їдальню зону, улюблене місце господарів. Вона складається з п'яти приміщень, включаючи обідній зал.

Будинок Джона Траволти, фото https://www.marieclaire.ru/
Будинок Джона Траволти, фото https://www.marieclaire.ru/

Уілл Сміт: "ідея нескінченного циклу"

Неортодоксальная геометрія та повітряні лінії – основа "інтимного простору" особняка Уілла Сміта в Каліфорнії. У проекті з'єднані витоки культур Африки, Азії та Близького Сходу. Перед дизайнером було поставлено завдання – створити інтер'єр, наповнений "любов'ю і працею майстрів. Актор переконує: вхідні двері – це початок чогось нового. Вона була доставлена з Індії, де раніше «охороняла» вхід у фортецю. Підлоги прикрашені річковими камінцями. Стеля створений з дощок, зібраних в старих сараях і будинках. Нестандартна архітектура будинку, його плавні і "перетікають" лінії оздоблені декором ручної роботи.

Будинок Уілла Сміта, фото https://www.marieclaire.ru/
Будинок Уілла Сміта, фото https://www.marieclaire.ru/

Джастін Бібер: скляний замок

Скляний будинок канадського співака в Беверлі-Хіллз визнаний архітектурним дивом. Здається, сталеві балки парять в повітрі, оточені круглими стінами з скла. Внутрішні перегородки також виконані з прозорого матеріалу. Але химерне циліндричне будівля стала жертвою насмішок в мережі. Його порівнюють зі старим монітором і локацією з DOOM. На фото представлено оригінальне інтер'єрне рішення «внутрішній будинок». Ландшафтний дизайн всередині приміщення відтворює відчуття простору з хорошою акустикою. В стиль мінімалізму – скло, дерево і сталь – виконані і меблі і сантехніка, і елементи декору. Співак в основному використовував скляний замок для гучних вечірок. І повністю переглядають приміщення відповідають його побажанням. Якщо, звичайно, не враховувати відсутність приватності.

Будинок Джастіна Бібера, фото https://www.marieclaire.ru/
Будинок Джастіна Бібера, фото https://www.marieclaire.ru/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "Греммі" оприлюднила найінтимніші архівні знімки за 25 років.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: 13 зіркових красенів, зламали стереотипи про чоловіків.

Також портал "Знай.ua" писав, що Адель Бейонсе, Спірс, Агілера та інші – як виглядали зірки до і після схуднення.