Питання захисту навколишнього середовища в наш час стоїть особливо гостро. Щорічно у світовий океан скидаються мільйони тонн сміття, з-за чого цілі види опиняються на межі вимирання. Тому багато відомі люди шукають способи звернути увагу на проблему. Не залишилася осторонь і відома модель Даутцен Крез.

Супермодель оголосила про презентацію спеціальної пляжної еко-колекції, яка випущена для захисту світового океану. Колекцію випускає відомий нідерландський бренд Hunkemöмюллер. Її головна особливість полягає в тому, що речі були виготовлені зі сміття, який витягли з вод світового океану. Представники бренду підкреслюють, що це один з кращих способів звернути увагу на глобальну проблему.

Даутцен Крез - фото Getty

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Презентація відбудеться у четвер, 21:00 за київським часом. Подивитися її можна буде в Instagram-акаунтах Hunkemöмюллер та Крез. Даутцен в прямому ефірі розповість детальніше про еко-ініціативи, розкриє секрети створення колекції, а також дасть відповіді на питання фанатів.

Нагадаємо, Костромічева зізналася, як запаморочила голову чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, переможниця "Топ-моделі по-українськи" зважилася на несподіваний крок.

Також Знай. ua писав, що від чого довелося позбутися Аллі Костромічевою, щоб стати "богинею".