Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедний кадр, на якому позує з келихами в руках.

Обличчя гумориста червоне від спеки. Тому Юрій доклав до щік два келихи, які наповнені кубиками льоду.

"А як ви боретеся з жарюкою)))", - поцікавився у шанувальників зірка серіалу "Одного разу під Полтавою".

Варто відзначити, що користувачам соцмережі дуже сподобалася публікація Ткача. Багато коментаторів також поділилися, як охолоджуються влітку.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Так як ви))", "Реально спека, класно у нас було 32 градуси сьогодні тепла", "Кондиціонер🤗", "Холодний душ і холодний чай", - написали підписники коміка в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач злив свіжий кадр зі зйомок "Одного разу під Полтавою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач із "Квартал 95" порадував фанатів смішним відео – "Головне в житті не паритися".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач виклав у свій Instagram смішне відео з маленькою донькою Лізою, показавши, перед якими чарами не може встояти.