На каналі СТБ вийде десятий сезон психологічної програми "Детектор брехні". Перший випуск проекту вийде вже восени. У шоу візьмуть участь люди, які хочуть довести свою правду, в яку з яких-небудь причин ніхто не вірить. При цьому їм доведеться відповідати на важкі, складні питання про своє життя. За кожен правдиву відповідь, вони отримають грошову винагороду. Головний приз програми - 100 тисяч гривень.

У шоу "Детектор брехні 10" глядачі почують величезну кількість різноманітних історій про відносини. Причому не тільки про стосунки в парах, але і батьківських, з сусідами, з братами / сестрами і т.д. Всі герої, які візьмуть участь в зйомках, хочуть розкрити свої таємниці, довести свою правоту, відновити відносини з близькими людьми, які їм не вірили, розповісти правду, щоб винні були покарані.


Шоу "Детектор брехні" виходило з 2012 по 2016 роки на каналі СТБ. За цей час встигли зняти 9 сезонів програми. Після цього зйомки шоу були припинені. Однак з 2020 року проект буде відроджено. Подати заявку на участь може кожен - для цього потрібно подати заявку на шоу СТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, наречена Віктора Павліка Катерина розповіла про пластичної операції.

Як повідомляв Знай.uа Раміна знайшла заміну Козловському, він теж з бородою.

Знай.uа писав, дружина Бабкіна привітала свого коханого зі "сталевим" весіллям унікальним фото.