Відомий російський ведучий та актор 53-річний Дмитро Нагієв не любить говорити про свою сім'ю, кохану жінку і дітей. РосЗМІ задали шоумену кілька особистих питань і отримали відповіді, які відкривають завісу таємниці.

"Кохана, яка дослужилася зі мною до генеральші, точно знає, що я мало змінився як людина. Я придумав собі масу нових образів, але всередині сім'ї я залишився простим хлопцем з Громадянки — так називають Цивільний проспект, де я виріс... Я ціную дружбу. Та мені пощастило: моя улюблена жінка — мій найкращий друг... останнім часом якісь пародії на мене вилізли, де моє его, моє самозображення виставляється на перший план. Але в житті мені це абсолютно не властиво. Тому понти далеко не в першому рядку списку, без чого немає Нагієва. Любов — ось без чого мене немає... Рука коханої у твоїй руці, діти, надії на роботу — ось без чого мене немає, — сказав Нагієв в інтерв'ю", - сказав артист.

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

Дмитро не згоден з поширеним твердженням, що над відносинами в парі потрібно постійно працювати.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Той, хто говорить, що любов — це щоденна робота, помиляється. Старий, значить, це не любов. Любов — це не робота, любов — це легкість буття, це абсолютне взаєморозуміння, розчинення один в одному, інь та ян. Це не зіткнення кутів, а вміння знайти потрібний пазл, потрібний час, щоб зблизитися з людиною. Якщо відбувається не так, то відносини перетворюються на роботу і рано чи пізно закоханості руйнуються, — додав Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська Моніка Беллуччі розповіла про свою фобії – чого страшно боїться Людмила Барбір.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: повернення героїв на "Танцях з зірками" – дует Ями з Могилевською та зона ризику Анни Ризатдиновой.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець, Барбір, Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".