Відомий російський актор і телеведучий Михайло Єфремов у понеділок, 8 червня, 2020 року спровокувала криваву автомобільну аварію в центрі Москви.

Вже відомо, що в крові Єфремова виявили алкоголь та наркотичні речовини. А водій фургона, який протаранив Jeep Grand Cherokee актора, Сергій Захаров на наступний день помер в реанімації. Про це повідомляли російські ЗМІ.

Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрін з відео
Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрін з відео

Аварії з зірками трапляються не часто, проте завжди викликають великий резонанс у суспільстві, особливо коли з вини відомих людей гинуть звичайні громадяни. Саме тому ми пропонуємо нагадати, що подібні аварії були, є кілька гучних випадків ДТП за участю відомих людей.

Костянтин Меладзе, фото: myseldon
Костянтин Меладзе, фото: myseldon

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Костянтин Меладзе

Коли мова заходить про ДТП зі знаменитостями, першою (до Єфремова) згадується аварія з Костянтином Меладзе на трасі від Києва до Обухова. 27 грудня 2012 року відомий продюсер, творець "ВІА Гри" і композитор Костянтин Меладзе збив насмерть 30-річну Ганну Пищало.

Спочатку проти музиканта було порушено кримінальну справу і йому світило 8 років в'язниці. Але складний злочин в його діях не знайшли, хоча і вважалося, що він порушив швидкісний режим в момент ДТП.

Авто Костянтина Меладзе, фото: from-ua
Авто Костянтина Меладзе, фото: from-ua

Після аварії Меладзе залишився на місці події, був тверезий, сам викликав швидку і міліцію. ДТП сталася в районі пішохідного переходу, тому залишався спірним момент - жінка переходила в недозволеному місці або її відкинуло від удару. Після аварії Костянтин Меладзе перерахував родині загиблої 30 тисяч доларів. Крім того, за деякими даними, він переводить щомісяця гроші на виховання дітей Анни - у момент аварії їм було 2 і 5 років.

Метью Бродерік, скріншот: YouTube
Метью Бродерік, скріншот: YouTube

Метью Бродерік

Актор був відоміший у молодості за деякими ролями, але, мабуть, найбільшу славу йому приніс шлюб із зіркою "Сексу у великому місті" Сарою Джесікою Паркер. Вони разом вже більше двадцяти років і виховують трьох дітей.

Мало хто знає, що 5 серпня 1987 року актор потрапив у ДТП, яка стала причиною смерті двох жінок - матері і доньки. Аварія сталась у Північній Ірландії, Бродерік вилетів на зустрічну смугу на BMW і зіткнувся з Volvo.

Крім того після аварії стало відомо про гучний роман Бродеріка і Дженніфер Грей (зірки "Брудних танців"). Метью отримав перелом ноги, ребер, струс мозку, а Дженніфер травмувала шию. Але деякі джерела кажуть, що аварія знівечила акторці обличчя, після чого їй довелося пережити кілька пластичних операцій. Незабаром закохані розлучилися. А Бродерік замість п'яти років, які йому загрожували, позбавлення волі (максимум, передбачений в такому разі) отримав штраф в 175 доларів за звинувачення в необережному водінні.

Леонід Якубович, фото: РБК
Леонід Якубович, фото: РБК

Леонід Якубович

У 2001 році під колеса Hyundai Accent Якубовича потрапив 30-річний чоловік. Він раптово вискочив з-під автобуса, посковзнувся і вдарився скронею об бічне дзеркало авто. Хоча машина їхала з невеликою швидкістю, ведучий "Поля чудес" вчасно загальмував, зіткнення уникнути не вдалося. Через кілька днів потерпілий помер у лікарні. Після слідства довжиною майже рік, Якубовича виправдали, а пішохода, який у момент ДТП був п'яний, визнали винним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Яковлєва заявила, що Єфремов у момент ДТП був у машині не один.

Як повідомляв Знай.uа донька Єфремова розповіла про каяття батька.

Знай.uа писав, після алкоголю, наркотиків і смертельного ДТП Михайла Єфремова відпустили додому.