10 червня співачка Макѕим відзначила День Народження. Її хіти досі звучать на більшості вечірок, однак після інциденту з ДТП, де вона була в неадекватному стані, про неї дуже давно не чути. Її піарниця заявляла, що у зірки серйозні проблеми, викликані посттравматичним синдромом, через що вона може залишити сцену.

скріншоти

У якому стані зараз Макѕим? Вона давно не виходила на зв'язок з фанатами. Однак її піарниця регулярно постить свіжі фото.


Instagram Макѕим дійсно не оновлювався вже кілька місяців. Останні фотографії в нього датовані лютим. Співачка дійсно перестала оновлювати свій аккаунт, як ніби захотіла “зникнути” після того самого інциденту. Зате замість неї активно постить фотографії її піарниця.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншоти

Вона регулярно викладає найрізноманітніші фото – де співачка з собачкою, з дітьми, ще де-небудь. При цьому вона не забуває відзначати різні ЗМІ.
У підсумку виходить дивна ситуація.

Про саму Макѕим нічого не чути вже чотири місяці, але при цьому її фотографії постійно з'являються в іншої людини. Чому вона сама в такому разі не може вести власний Instagram, і навіщо це робить її піарниця? Дуже дивна і мутна історія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-пап вкрали яйце у сусідів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дівчина підібрала на вулиці миле щеня, але той виявився давно зниклим диким звіром.