Зірки теж колись були маленькими, і найкращим доказом цього є їх дитячі фотографії. Вони виглядають на них як звичайнісінькі милі дівчатка, які зовсім не знають про свої майбутні успіх і славу.

Знай.ua на основі матеріалу SM News показує, як змінилися зірки зі своїх дитячих років: хтось пройшов через радикальне перевтілення, а чиюсь посмішку чи вогник в очах можна було побачити ще у ранні роки.

Світлана Лобода

Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз будує кар'єру в Росії, не соромиться приміряти сміливі образи і виконувати правдиві пісні. Подивіться самі, який шлях пройшла її зовнішність від дитячих років до нинішнього часу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія Волочкова

Анастасія Волочкова, фото SM News
Анастасія Волочкова, фото SM News

Російська балерина та медіаперсона прославилася не лише як прима Большого театру, але й як епатажна знаменитість, яка без проблем сяде на шпагат будь-де.

Поліна Гагаріна

Поліна Гагаріна, фото SM News
Поліна Гагаріна, фото SM News

Російська зірка естради Поліна Гагаріна вже показала себе не тільки як вокалістка, а й як наставниця шоу "Голос". Дитиною вона такою саме прекрасною, як і зараз.

Ольга Бузова

Дуже схожою на себе у майбутньому була й колишня телеведуча реаліті-шоу і співачка Ольга Бузова. Як у багатьох інших, в її дитячих рисах можна побачити щось з нинішнього популярного образу

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ONUKA злила у мережу відверті фото: чекає на гостей, навіть назвала адресу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кароль, Джамала, Макацарія, Адель – чи впізнаєте ви на дитячих фотографіях майбутніх зірок.

Також Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала фото з ніжними пухкенькими щічками і замилувала фанів - якою телеведуча була в дитинстві.