Російський діяч шоу-бізнесу Андрій Разін, відомий своєю роботою над групою "Ласковый май", розповів про обставини розпаду групи і роль у них вбивства клавішника Михайла Сухомлинова. Як розповідає продюсер, той загинув у результаті замаху на Юрія Шатунова, в якого і цілив фанат вбивця.

Відповідним дописом Разін поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"У музеї групи "Ласковый май" , на другому поверсі, буде зроблений окремий стенд з особистими речами та архівами першого клавішника групи Михайла Сухомлинова. Миша загинув від рук вбивці - фаната групи «Лагідний травень», який намагався стріляти в Юру Шатунова, а потрапив в Мишу. Він практично прикрив Юру собою. Це сталося 28 вересня 1993 року, після чого я розпустив групу Ласковый май". Миша назавжди залишився в наших серцях і він ніколи не зраджував мене. До останніх днів ми з ним спілкувалися і дуже дружили. Царство йому Небесне. Тому, приїхавши в готель «Разін» в місті Сочі, ви зможете ознайомитися з його біографією. Пам'ять про нього буде завжди в наших серцях", - написав продюсер.

За офіційною інформацією, вбивцю Сухомлинова так і не було знайдено. Однак Разін розповідав російським ЗМІ свою "версію" подій - начебто стрілком був божевільний шанувальник групи, який не зміг у неї потрапити і пообіцяв убити Шатунова. Продюсер каже, що пізніше цю людину примусово госпіталізували. Однак Андрій Разін має суперечливу репутацію, тому до його тверджень багато хто ставиться як до казок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Помер учасник гурту "Ласковый май", колеги сповістили про непоправну втрату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зовсім не "Ласковый май" - Шатунову почали серйозно погрожувати.

Також Знай.ua писав, що Шатунова підкосило так, що не впізнає й "Ласковый май": горбиться і ледь дихає, відео.