Травесті-діва Монро – одна з найбільш хайпових зірок українського шоу-бізнесу. Вона завжди знає, чим можна здивувати своїх фанатів, тож у її Instagram-аккаунта величезна аудиторія. З фантазією у травесті-діви все в порядку, і вона завжди придумує цікаві сюжети. Черговим з них стала нова фотосесія Монро, в якій вона з'явилася з рожевими волоссям!


Одну з фотографій Монро виклала у своєму Instagram. На фото вона ніжиться у ванні, повної різних качечок та інших іграшок. “Роздягайся, лягай, раз прийшов” – підписала фотографію відома травесті-діва.
Фанати оцінили нову фотосесію Монро. Всього за 3 години фото набрало більше 3,5 тисяч лайків. “Вогонь!” Саме так коментували шанувальники травесті-діви її фотосесію.

Нагадаємо, травесті-діва Монро пройшлася по сумасшествиям на карантині - скандал з Maruv і "вагино-спів".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, травесті-діва Монро розповіла, чим шкодить масова паніка українцям - "Зрівняв всіх!".

Знай.uа писав, травесті-діва Монро розповіла все про Грете Тунберг, коронавирусе і Євробаченні - "Я всмоктала...".