Відомий блогер і колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай анонсувала новий випуск свого шоу “Ходять Чутки”. В цей раз Раміна вирішила торкнутися теми ескорту, який, як вона вважає, “був, є і буде”. “Одні сплять по любові, інші за гроші, а хто-то за 2 коктейлю готовий танцювати ніч і спати з першим зустрічним”, пише Эсхакзай на своїй сторінці в Instagram.

Героїнею нового випуску “Ходять Чутки” стала Ксюша Манекен – колишня эскортница, яка працювала в центрі світового ескорту – Дубаї. “Кожен вішає ярлики, як йому зручно, і чим відомішою стає особистість, тим більше хочеться опустити її в тазик з лайном”, пише у своєму анонсі Раміна Есхакзай.

Раміна вважає, що потрібна дуже велика сила, щоб визнати свої помилки і розповісти про все, що відбувалося в цей час, і навіть вийти з ситуації з гідністю. Ксюші Манекен це дійсно вдалося. І в новому випуску “Ходять чутки” вона відверто розкаже про те, що з нею відбувалося.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що екс-наречена Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.