У 1990-х роках “Іванушки” були лідерами російського шоу-бізнесу. Їх концерти збирали десятки тисяч слухачів, їх кліпи по телевізору дивилися мільйони людей. Однак успіх, на жаль, швидко зійшов на “ні”, і секс-символ 1990-х Олег Яковлєв не зміг витримати цього. Він почав пити і в 2017 році помер від цирозу печінки. З спадщиною Яковлєва так і не склалося, адже уся вона дісталася банку.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевал
Олег Яковлєв та Олександра Куцевал

У 2014 році Олег Яковлєв придбав собі квартиру в іпотеку. Мабуть, грошей за свою кар'єру він заробив достатньо, що дозволяло йому стабільно оплачувати свої рахунки і виконувати зобов'язання перед банком. Однак після його смерті платити по іпотеці за квартиру в Москві стало нікому, і почали нараховуватися штрафи, пені, відсотки. У результаті банк її забрав.

Спадкоємці Яковлєва звернулися в суд. За спадок намагалися боротися його цивільна дружина, племінниця і друг. У підсумку нікому так і не вдалося виграти справу у банку. Все майно вирушило фінансової організації, і в найближчому майбутньому квартира Яковлєва буде виставлена на торги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що рудий з "Іванушек" звалив на плечі сестри втрату дружини і дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня дружина Андрія Григор'єва-І.апполонова виставила на продаж трикімнатну квартиру в Москві.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Григор'єв-Аполонов відправився поправити своє здоров'я в Сочі.