Урсула Корберо отримала широку популярність після виходу першого сезону серіалу від Netflix "Паперовий будинок", повідомляє Знай юа.

З виходом наступних сезонів ексцентрична Токіо придбала світову популярність. Сьогодні у іспанської красуні майже двадцять мільйонів передплатників. А її пости набирають мільйони лайків за лічені години.

Нещодавно зірка "Паперового будинку" порадувала фанатів новими літніми образами - з апельсинами на очах і подушкою замість одягу.

За лічені години пост Урсули Корберо отримав майже три мільйони лайків і сотні коментарів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше Знай писав, що зірки "Паперового будинку" Урсула Корберо і Мігель Эрран зворушливий знімок опублікували в Instagram і викликали повний захват фанатів серіалу La casa de papel або Паперовий будинок.

Одні з головних героїв серіалу іспанського серіалу від Netflix La casa de papel Урсула Корберо і Мігель Эрран відразу заслужили любов публіки за яскраві емоції і рішучі ролі. У пари в серіалі розвивається бурхливий роман на тлі постійної загрози поліції, погонь і збройних сутичок. Справжня іспанська пристрасть супроводжує героїв у всіх чотирьох сезонах популярного шоу Netflix.

Знай повідомляв, що зірка серіалу Паперовий будинок Урсула Корберо показала щасливі відносини. Урсула Корберо зустрічається з аргентинським актором Чіно Дарином, і їхні романтичні стосунки вже давно стали надбанням соціальних мереж! Вона познайомилася з актором на зйомках серіалу La Embajada (Посольство) в 2016 році.