Учасниця "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Аліна #Двізірки Шевченка зізналася, як склалося її життя після реаліті.

Так, 21-річна "пацанка" з Вишгорода прийшла на проект, щоб позбутися шкідливих звичок. Попри свій юний вік, у дівчини були проблеми з алкоголем. А також вона крала.

На час навчання в Школі леді Аліна #Двізірки (так її прозвали інші "пацанки" через татуювання двох зірок на грудях – прим.ред.) схаменулася. Проте після повернення додому знову занурилася у звичайне життя.

"Моє життя не змінилася, – зізнається учасниця "Від пацанки до панянки".На три місяці я пішла в моторошний запій. Багато крала. Іноді доходило до того, що ми виносили продукцію з магазину рюкзаками".

Пацанка Аліна

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Лише через тривалий час дівчина почала аналізувати своє життя і щиро захотіла щось змінити.

"Здавалося, що без реабілітаційного центру мені не впоратися, але я спробувала взяти себе в руки. Почала читати, як заспокоїтися і правильно вести себе в різних місцях. Зайнялася самокопанням і зрозуміла, що моя проблема – в алкоголі. На тверезу голову я б ніколи не робила того, що робила по п'яні", – каже Аліна #Двізірки. –

Вже кілька місяців "пацанка" не вживає алкоголь. І визнається – її життя істотно покращилися.

"Мені стало набагато легше жити. Я стала більш спокійною і врівноваженою. Почала виправляти помилки, які не помічала, поки пила. Тепер у мене багато планів на майбутнє. І я точно знаю, що все буде добре", – ділиться учасниця "Від пацанки до панянки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що переможниця "Від пацанки до панянки" чесно зізналася про наркоманії.

Як повідомляв портал Знай.uа, найепатажніша учасниця "Від пацанки до панянки" стала співачкою.

Також портал Знай.uа писав, як реагує на грубість найагресивніша учасниця – "Вибила б три зуби".