Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала миле фото, а в підписі до нього поділилася своїми правилами відвідування салонів краси на карантині. До слова, нещодавно про правила карантину нагадала і перша леді України Олена Зеленська, яка сама захворіла на коронавірус.

На новому фото Леся позує у цікавій локації, вона відображена в незвичайній позі і з посмішкою на обличчі. На ній короткі джинсові шорти і модна бежева футболка, волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Никитюк написала: "Маленький повернення в StarWagen. Поки змонтують новий ролик про ослаблення карантину і правила відвідування салонів краси. Розповім вам заздалегідь: 1. Не йдіть в салон краси навмання! Зателефонуйте та запишіться до майстра педикюру, манікюру... або інші! 2. Якщо перед виходом піднялася температура – відпишіть! 3. Продовжуйте носити маски в людних місцях! 4. Якщо в салон прийшли раніше, чи майстер затримується – чекайте на вулиці! 5. Прислухайтеся до працівників салону – вони про нас дбають. Будьте здорові!". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нової публікації телеведучої, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.