Українська актриса Анна Кошмал прославилася завдяки ролі Жені в серіалі "Свати". За час зйомок серіалу телеглядачі спостерігали за тим, як росла зірка буквально в них на очах.

Зараз Анні 25 років і вона знялася в більш, ніж тридцяти кінокартинах. Крім того, вона встигла вийти заміж і народити сина Михайла.

Дівчина активний користувач соцмереж і регулярно ділиться з шанувальниками фотографіями та відео з особистого життя в Instagram.

Кошмал розмістила атмосферне фото в променях сонця. Актриса зазначила, що з нетерпінням чекає тепла.

"З нетерпінням чекаю тепла☀️ А поки що, тепло укутавшись з чаєм, обіймаю коханих і отримую задоволення від дощу", – написала знаменитість.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Анна розмістила кадр, на якому позує без макіяжу. Дівчина виглядає, як 16-річний підліток, хоча вже й народила дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Валюха з "Сватів" поплатилася за довгий язик, як провчили улюбленицю "Кварталу 95".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Кошмал заради нової фотосесії навіть роздяглася.

Також портал Знай.uа писав, що Людмила Артем'єва, відома своє роллю Ковальової Ольги в серіалі "Свати", відмовилася грати в сьомому сезоні цього телепродукту, який, за словами продюсерів, стане останнім.