Мешканка Ульяновська Діана Шуригіна стала зіркою в мережі після того, як в 2016 році виступила з обвинуваченням на адресу свого знайомого Сергія Семенова, що той нібито її зґвалтував.

Громадськість сперечалася, з'ясовувала і обговорювала довгий час, чи все було так, як розповідає дівчина. Семенов потрапив за ґрати, а сама Шуригіна ходила по телеканалам на різні шоу і починала вести свій блог.

Число підписників на сторінці Діани в Instagram перевалило за мільйон. Дівчина активно користується соцмережею і викладає відверті знімки.

В цей раз Шуригіна роздяглася до гола перед дзеркалом, прикривши груди одним лише рушником. До речі, фото було зроблено в її московських апартаментах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто уточнити, що нещодавно скандальна зірка відзначила 21-річчя в компанії свого хлопця Дениса. Фотографії зі святкування також з'явилися в її аккаунті.

"З Днем Народження мене 🥰 Мені сьогодні виповнився 21 рік🖤 Велике спасибі всім за привітання!" - написала Шуригіна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.uа, особисте життя довело Шуригіну до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.uа писав, що в "Дом-2" прийшла нова Шуригіна, вже встигла начудуватися: фото.