Російський актор Михайло Єфремов, який у стані алкогольного сп'яніння, насмерть збив людину, випустив відеозвернення щодо цього інциденту. Артист визнав свою провину, попросив вибачення, і заявив, що не збирається "відмазатися" від покарання. Однак родина загиблого вибачення приймаи не збирається і вимагає суворого покарання.

Відповідна запис був розміщений на каналі GrazhdaninPoet на сайті YouTube.

"Вже чотири дні минуло з цього проклятого понеділка. Я не знав, що сказати, та й зараз не знаю. Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу, хоча знаю, що не пробачать", - сказав Єфремов.

Актор висловив свою готовність допомогти родині загиблих, однак розуміє, що вони більш ніж негативно.

"Я, звичайно, допоможу їм усіма засобами, якщо візьмуть. І якщо зрозуміють, ну, може бути, потім, що це не спроба відкупитися, а спроба спокутувати. І, звичайно, мені немає прощення від моєї дружини, від моїх дітей. Та й від усіх тих, хто мені вірив", – стверджує Єфремов.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube
Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

Артист зазначив, що сідати за кермо в стані алкогольного сп'яніння - непробачно. Він ще раз поспівчував сім'ї вбитого, зазначивши свою в цьому відповідальність.

"Я не розумію, як далі жити. Знаю, багато хто думає, що мене як артиста будуть відмазувати. Ні, відмазуватися, включаючи якісь свої зв'язки або знайомства, я не збираюсь і не буду. Та й як тут відмажешся, коли всі все бачили. Так і я бачив, коли проспався і відійшов від шоку. Слава Богу, моя мама не побачила. Це не кіно, тому вже нічого не перемотаешь. Кінець, немає вже більше ніякого Єфремова. Зрадив я всіх. Вибачте, будь ласка. Більше сказати нічого", – закінчив своє звернення актор.

При цьому в сім'ї загиблого вже встигли відреагувати на звернення Єфремова.

"Якщо пан Єфремов хоче зробити якийсь внесок у боротьбу з пияцтвом за кермом — це його особиста ініціатива, але про мирне врегулювання говорити занадто пізно, і грошову компенсацію, про яку йшла мова в ролику, ми не приймемо", - сказали родичі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я винен!" - після алкоголю, наркотиків і смертельного ДТП Михайла Єфремова відпустили додому.

Як повідомляв портал "Знай.ua" Скандальний Панін, захищаючи Єфремова, атакував Жириновського - "Помістити в психіатричну лікарню".

Також "Знай.ua" писав, що Джигурда знайшов джерело наркотиків в крові Єфремова після ДТП – "Мене самого траванули".