Головний герой популярного романтичного реаліті "Холостяк-10" Макс Михайлюк оприлюднив таємне листування у Instargram. Виявилося, що красунчик зайнявся сексом з однією з учасниць на проекті, і зізнався в цьому своїй обраниці Даші Ульяновій. З очевидної причини пара не залишилася разом, про що заявила у прямому ефірі.

Потім Макс на своїй сторінці в Instargram розмістив у сторіз фото листування із Юлією Колеснік, в якому вони спілкуються про сина.

"Есть слухи, что у тебя сын, я его нашла", - пише дівчина Максу, прикріплюючи фото моднявого малюка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Hugo Hugo Boss и Dolce & Gabbana. Уже вижу, как он ходит по магазинам Дьюти Фри", - відповів Макс, помітивши у малого брендову пустушку і речі, в які малюк одягнений.

Макс і Даша, фото: СТБ
Макс і Даша, фото: СТБ

Варто відзначити, що шоу "Холостяк" викликало неабиякий резонанс у суспільстві, адже такого фіналу, який спровокував сам холостяк не очікував ніхто.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Макс зізнався в інтимі на проекті, секретне листування просочилося в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, після розставання з Максом переможниця "Холостяка" Даша почала мацати сама себе.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Макс засвітився на фото в обіймах красуні-стюардеси – Даша не пробачить.