Популярна турецька акторка Пелін Карахан отримала всесвітню популярність після виходу в світ серіалу "Величне століття", де зіграла роль доньки султана Міхрімах.

Днями у своєму Instagram-блозі актриса опублікувала фото, де позує біля мандаринового дерева. На Пелін яскрава смугаста футболка з рукавами.

"Моє мандаринове дерево ♥ ️ Я - 🍊🍊🍊", - підписала фото знаменитість.

Міхрімах з "Величного століття", фото Instagram
Міхрімах з "Величного століття", фото Instagram

"Красуня Міхрімах", "чарівна", "класно виглядаєш", "відсутність макіяжу тобі до лиця", "така ніжна і справжня", - коментують фото шанувальники актриси.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як відомо, Пелін Карахан була одружена з тренером по фітнесу і пілатесу Эрдинчем Бекироглу. Весілля проходило в Барселоні, Іспанія. Пара розлучилася в листопаді 2013 року.

На початку 2014 року актриса зав'язала стосунки з турецьким бізнесменом Бедрі Гюнтаем. У травні 2014 року вони побралися; весілля планувалася на літо 2014 року і відбулася 24 червня у палаці Адиле Султан. 27 грудня пара стала батьками: у 16:10 за місцевим часом Пелін народила сина, якого назвали Алі Демір.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що красень з "Величного століття" Бурак Озчивіт порушив фанаток густими вусами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", роль Роксолани в "Величному столітті" повинна була зіграти дружина красеня Бурака Озчивіта.

Також "Знай.ua" писав, що героїня "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.