Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку рідкісними фото з мамою і сестрою, чим дуже здивувала шанувальників, адже такі знімки не часто з'являються на її сторінці.

На першому фото Світлана відображена разом з сестрою Ксенією, дівчата стоять на пірсі біля водойми на красивому фоні. На ній чорний топ, поверх якого вона накинула об'ємну картату сорочку, а сестра співачки – в бордовій сукні в облипку. На другому знімку Лобода відображена в тому ж місці, але тільки з мамою Наталею, жінка одягнена в чорні штани і білу блузку. У подпсии до фото Світлана написала: "Мої улюблені дівчинки. Завжди в моєму серці. Нікому і ніколи не дам їх в образу. @ksushka_loboda_ @loboda.nata" Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її та маму з сестрою компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.