Телеведучий Іван Ургант випробував різноманітні челенджі з соціальної мережі Tik Tok разом із Ніколаєм Басковим у передачі “Вечерний Ургант”.

Відповідний запис був оприлюднений на YouTube-сторінці шоу "Вечерний Ургант".

Tik Tok - мегапопулярна соціальна мережа, яка активно розвивається і збирає мільйони людей. Особливою популярністю користуються челенджі, коли люди виставляють у мережу свої вдалі або невдалі спроби повторити той чи інший трюк. Ургант декілька років тому зробив пародію на популярних тоді ютюб-блогерів, зараз же разом із запрошеним Басковим вони спробували зробити декілька челенджів, багато танцювали і поводили себе так, немов їх 18.

Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov/
Микола Басков, instagram.com/nikolaibaskov/

Артисти їли желейних ведмедиків з бігової доріжки, чіпляли монетки собі на лоба і “вмивали” своє обличчя глітером. Між конкурсами була розбивка: танцювальні відео під модну, танцювальну музику. Окрім рухів, одягу і занять артисти пародіювали молодіжний сленг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ургант активно взаємодіє з молодіжною культурою Росії намагаючись так чи інакше показати свою обізнаність із усіма модними віяннями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хтивий Басков відкрито запропонував Кіркорову свої послуги: "Можу промацати і повертіти".

Як повідомляв портал Знай.ua, Басков відкрито запропонував Кіркорову свої послуги: "Можу промацати і повертіти".

Також Знай.ua писав, "Браво хірургу", - Микола Басков згадав шалені 28 років у шовковій сорочці.