Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала, як проводить карантин через коронавірус COVID-19, ділячись різними рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя. Так, артистка видала рецепт італійського печива "Кантуччі" з мигдалем, яке не займає великої кількості часу, проте напевно порадує гостей і любих домочадців.

Печиво «Кантуччі» з мигдалем за рецептом @juliavysotskayaofficial в каруселі!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

instagram.com/bruhunova/

Варто відзначити, що раніше Тетяна Брухунова потрапила в неприємних скандал через свої рецепти. Так, артистка не раз зізнавалася, що сама не вміє готувати і тому користується послугами помічниці по дому, однак для хейтерів така чесність стала лише ще однією причиною образити дівчину. Тетяна почала отримувати безліч незадоволених коментарів, після чого вирішила більше не давати себе в образу. Знаменитість зазначила, що недоброзичливці "зовсім здичавіли".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.