Співачка і актриса з Уругваю Наталія Орейро подала документи на оформлення російського громадянства.

Зірка латиноамериканських серіалів 90-х, співачка і модель, спекотна красуня Наталія Орейро особливо запам'яталася глядачам за серіалом "Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса останнім часом часто відвідує Росію, де знімається в різних передачах і завжди стає гостею номер один, що, звичайно ж, лестить серіальної зірці.

А нещодавно стало відомо, що Орейро вирішила отримати російське громадянство. Уродженка Уругваю вже подала відповідні документи, щоб запустити цей процес. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами Орейро, дипломати в посольстві РФ в Аргентині самі запропонували їй "оформити офіційно" багаторічну "дружбу". "Я сказала, що для мене це була б честь" - відповіла Орейро і відправила запит

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Одного разу я пішла в посольство з різних питань. Я так багато подорожую і маю стільки зв'язків з Росією, що мене запитали, чи хотіла б я оформити це офіційно. Я сказала, що для мене це була б честь. Так що я заповнила купу паперів, які мене попросили, і це на розгляді", - розповіла акторка в інтерв'ю одному з вижань.

Про серйозні наміри щодо отримання "заповітної обкладинки" з рук Путіна свідчить фото, на якому вона постала на одному з концертів у кокошнику і балахоні в кольорах російського триколора.

Наталія Орейро, фото: instagram.com/natalia_oreiro_world
Наталія Орейро, фото: instagram.com/natalia_oreiro_world

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орейро заявила, що буде "навіть більше росіянкою, ніж Жерар Депардьє"

Як повідомляв портал Знай.ua, Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Також Знай.ua писав, Наталія Орейро переключилася на футболістів.