Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і в Європі, і в країнах Азії, вона улюблена і на теренах пострадянського простору.

За життям акторки її шанувальники уважно слідкують. На своїй сторінці в Instagram актриса часто ділиться різними цікавими знімками, чим неймовірно тішить своїх фанатів.

Так, напередодні 36-річна Мер'єм Узерлі буквально зачарувала своїх шанувальників новим яскравим фото.

Мер'єм постала в кадрі зі скибкою соковитого кавуна, який вона кокетливо надкушує, дивлячись в камеру. На зірці легке літнє плаття з глибоким декольте, яке дозволяє споглядати чудові "кавунчики" самої Мер'єм - власне на них і задивились шанувальники.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роксолана з "Величного століття" показала результати пластичних операцій

Також Знай.ua писав, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.