Відомий мандрівник Дмитро Комаров, прихильник екстремальних подорожей по всьому світу і ведучий програми ″Світ навиворіт″ зворушливо привітав оператора тревел-шоу Олександра Дмитрієва з днем народження.

Добрі і щирі слова про свого колегу Комаров написав на своїй сторінці в Instagram. Дмитро зазначив, що день народження Олександу Дмитрієв відзначив день тому, і запропонував ″продовжити″ йому свято, заваливши привітаннями.

″У вас бувало таке, що в день народження хтось не подзвонив, а привітав на день або два пізніше? Зазвичай люди в таких ситуаціях вибачаються. А я завжди кажу: спасибі, ви навпаки продовжили моє свято. Тому що безпосередньо в день народження розмова через велику кількість дзвінків зазвичай короткий. А на наступний день або через кілька привітання стають більш змістовними, тому що на лінії не очікує наступний абонент)) Учора виповнилося 35 років чудовій, суперпозитивній, унікальнійу людині - беззмінному оператору "Світ навиворіт" Олександру Дмитрієву. Я звик, що зазвичай ми святкуємо його ДР де-небудь в глушині, в експедиціях, і вчора не привітав)) Давайте продовжимо Саші свято і завалимо його привітаннями. Заходьте до нього на сторінку″, - закликав Комаров.

Він описав важку роботу оператора під час зйомок тревел-шоу, адже йому доводиться дуже часто працювати в екстремальних умовах. Ризикуючи собою, Олнксандр робить те, без чого ми б не побачили справжній виворіт екзотичних країн.

″Дуже скромна, людяна, чесна і неймовірно добра людина, очима якої ви вже більше 9 років дивитеся ″Світ навиворіт″. Будь здоровий, Саня! Приєднуйтесь до привітань, друзі″, - написав Комаров.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" показав невідому красу України

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров показав незвичну еволюцію своїх пригод — від України до Амазонки

Також Знай.ua писав, фонд Комарова зробив подарунок лікарні