Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Нещодавно знаменитість виставив трепетне селфі зі старшим 6-річним сином Микитою, ніжно обіймаючи хлопчика і насолоджуючись теплими літніми днями. Так, артист показав, як подорослішав маленький красень, ім'я матері якого виконавець тримає в секреті.

Варто відзначити, що хоч Сергій і тримає особисте життя за сімома замками, фанати не проти приписувати йому різні романи. Найпопулярнішою "псевдо-коханою" Лазарєва вважають Ані Лорак, хоч зірки не раз відзначали, що вони лише друзі. Шанувальники припускають, що мама Микити та маленької Ані - давня подруга співака Анна Бєлоєдова, на яку малюки дійсно дуже схожі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Тато і син розбивають серця дівчат різного віку 💔", "Зовсім вже великий став, як же швидко ростуть дітки", "Які милі😍 Сонечка🌞 Щастя вашій родині ❤️❤️❤️", "Лапулі❤️❤️❤️Микита янголятко❤️❤️", "Такі красиві зайчика🥺❤️🙏🏻".

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднена листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.uа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.