Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня красуня і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля. Святкування пройшло в готелі Fairmont в Києві, а серед запрошених були лише рідні та близькі, у тому числі Софія Ротару та її онуки - Софія і Анатолій Євдокименко.

До речі, спочатку наречений і наречена планували ще більш пишне торжество, на якому чекали не менше 100 гостей, яскраву вечірку і шикарну церемонію, проте через раптову і трагічну смерть батька Соні, Сергія Хлябича, молодята вирішили відсвятувати скоромніше. Після весілля новоспечені чоловік і дружина відправилися в романтичний медовий місяць підкорювати українські Карпати.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«У горах між людьми виникають особливі зв'язки. Тому мене тягне до них так нестримно» Беар Гріллс

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.