Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим забавним відео, на якому приміряла незвичайний образ.

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася, мабуть, у себе вдома. На ній багатошаровий цікавий наряд, але найбільше привертає увагу незвичайна зачіска і колір волосся співачка. Співачка грає роль підлітка, її волосся рожево-блакитні і зібрані в кокетливі хвостики, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Гросу написала: "Скільки б ви мені дали років, якби не знали мій справжній вік? Кому в душі теж не більше 17?". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.