Найвідоміший суддя популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес Браво часто ділиться зі своїми підписниками особистими моментами з життя. Відомий кулінар користується увагою жіночої частини. Він часто дивує смачнючими рецептами. Так, на цей раз кулінар показав фото із тренування у спортзалі. Знімок Ектор опублікував у своєму Іnstagram.

Ектор, фото Instagram
Ектор, фото Instagram

"Без спорту життя не збалансоване.🏋🏽️Весь карантин у мене була мрія про докарантинну свободу! Залишилось тільки ресторани відкрити.🤤І кіно🎥. А за чим ви скучили?", - написав Ектор.

На фото Ектор з’явився із своєю фірмовою зачіскою, у полосатій синій майці і шортах. В обидвох руках у нього гантелі вагою по 12 кг кожна.

Українки у коментарях засипали компліментами гарячого колумбійського мачо.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Прекрасный ,великолепный мужчина✨", "Почему вы такой красивый 🗿", "Ектор, досить бути таким гарним", - пишуть користувачі.

Цікаво, що суддя проекту МастерШеф Україна має безліч нагород у сфері кулінарії. Він - викладач кулінарного мистецтва, засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group. Володар престижної кулінарної премії "The World Master Chef".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт з курки і пасти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смаженого рису з куркою.

Також "Знай.ua" писав, хто не зміг вразити суддів у 15 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".