З дня виходу першого випуску "Орла і решки" пройшло дев'ять років. Стало відомо, як склалося особисте життя найпопулярніших ведучих улюбленого тревел-шоу.

Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва

Ведучі першого сезону "Орла і решки" Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва були в шлюбі і виховували двох дітей. У 2012 році пара розлучилася.

Жанна через два роки знову вирушила під вінець – обранцем актриси став бізнесмен Віталій Мельничин. При цьому Алан не поспішає зв'язувати себе узами шлюбу.

Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва, фото Cosmo
Алан Бадоєв і Жанна Бадоєва, фото Cosmo

Андрій Бєдняков і Настя Коротка

Актор і пародист Андрій Бєдняков вперше з'явився в проекті у другому сезоні. Після Лесі Никитюк його співведучою стала Анастасія Коротка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Спільна участь у "Орлі і решці" дуже їх зблизила. Об'їздивши півсвіту у тревел-шоу, любі вирішили узаконити свої стосунки. У 2014 у пари з'явилася прекрасна донька Ксенія.

Андрій Бєдняков і Настя Коротка, фото з Instagram
Андрій Бєдняков і Настя Коротка, фото з Instagram

Регіна Тодоренко

Ведуча восьмого сезону "Орла і решки" Регіна Тодоренко з перших хвилин завоювала серця телеглядачів. 25 жовтня 2018 року співачка вийшла заміж за колегу по сцені Влада Топалова, пізніше закохані зіграли розкішне весілля в Італії. Зараз Регіна і Влад щасливі у шлюбі та виховують сина Михайла.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото з Instagram
Регіна Тодоренко і Влад Топалов, фото з Instagram

Нагадаємо, нещодавно Регіна Тодоренко відсвяткувала свій 30-й день народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.