Щоб залишатися у чудовій формі, знаменита "чорна пантера" Наомі Кемпбелл дотримується строгих правил харчування.

Незважаючи на те, що відома модель Наомі відзначила свій 50-річний ювілей, модні бренди і кращі фотографи записуються в чергу, щоб співпрацювати з нею.

Одним із секретів її молодості і привабливості можна назвати незвичайну і строгу дієту, якої вона вірна вже багато років. На такі жертви йде Наомі заради гарної форми.

Наомі Кемпбелл користується послугами особистого шеф-кухаря. Він готує їй будинку, створює для неї ланч-бокси для виїзних заходів і навіть робить готову їжу для довгих перельотів. Їду в ресторанах Наомі також ніколи не замовляє. Тільки домашні і свіжі продукти.

Головне правило моделі - вона їсть всього один раз в день. Це обід, який замінює їй і сніданок, і вечеря. Але обсяг калорій при цьому також значно обмежений. І тільки по неділях вона може розслабитися і замовляє у кухаря різні десерти - випічку, солодкі пудинги і навіть тістечка.


Правила харчування Наомі Кемпбелл

1. Під забороною курка, глютеновая їжа і молочні продукти. Вони ніколи не включаються в меню моделі.

2. Імбир і червоний перець - кращі спеції, які допомагають схуднути. Наомі дуже любить ароматні страви.

3. Виключено всі солоні і копчені продукти. Модель намагається їсти якомога менше солі.

4. Повністю виключені алкогольні напої.

5. Розвантажувальні дні. Коли на вулиці спекотно і в інші дні, Наомі практикує повну відмову від їжі. Протягом усього дня вона може пити тільки фруктові соки і чисту воду. Залежно від самопочуття, вона може не їсти один або два дні на тиждень.

6. Кілька разів на рік модель робить жорстку чистку організму. 10 днів вона вживає лише спеціальний лимонад, який робиться на основі соку лимона, кленового сиропу і кайенского перцю. Ще вона п'є настій м'яти і багато чистої води. І ніякої їжі.

7. Протягом звичайного дня вона також багато п'є. В її меню вода з лимоном, трав'яні чаї, зелені смузі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Наомі Кемпбелл відзначила 50-річчя

Як повідомляв портал Знай.ua, Наомі Кемпбелл закрутила роман з юним співаком

Також Знай.ua писав,грайлива Наомі Кемпбелл потонула в задзеркаллі