Відома російська співачка з українським корінням Любов Успенська прийшла на знімальний майданчик реаліті-проекту "Дом-2". Всі були здивовані і намагалися зрозуміти, вона прийшла будувати любов або ж причина полягає в чомусь іншому.

Правда розкрилася завдяки одному з найбільш скандальних учасників – Іллі Яббарову. Виявилося, що самий одіозний учасник шоу, умудрився, залишаючись холостяком, стати батьком, зважився, нарешті, одружитися. Напередодні конкурсу "Весілля на мільйон" Яббаров зробив пропозицію руки і серця Насті Голд. А щоб дівчина запам'ятала цей день назавжди, запросив Любов.

Фото Instagram Любові Успенської
Фото Instagram Любові Успенської

Раніше повідомлялося, що відома російська певица з українськими коренями в інтерв'ю програмі "Прямий ефір" поділилася сімейними проблемами. Вона зізналася, що не може налагодити відносини з дочкою після скандального інтерв'ю, в якому дівчина заявила, що мати душила її. "Я підходжу до неї і бачу чужу дівчинку. Це не та Таня, яку я обожнювала, яка була для мене музою, яку я берегла все це час", - говорить Успенська зі сльозами на очах.

Співачка каже, що намагалася не приховати від дочки її стан, а уберегти від негідників, які могли скористатися її положенням.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Як повідомляв Знай. ua, Успенська "підчепила" юнака, молодший за неї на 40 років.

Також Знай. ua писав, що Любов Успенська поділилася сімейним нещастям.