Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром, відправившись на поїзді до рідного Харкова, щоб побачитися з рідними і близькими. Так, артист зізнався, що люди поза Києва, де вони проживають разом з дружиною, здаються Володимиру більш добрими і відритими, їжа коштує дешевше, як і інші товари.

Виїхав з Києва і зрозумів..столиця реально дорога🤦🏻‍♂️ Їжа дорога, проблеми дорогі..)) Але найголовніше, люди веселіше поза Києвом. Або просто у мене так все склалося))) поділився емоціями Дантес

Фолловери не пройшли повз: "Коли стоїш в черзі за хлібцем і є час на роздуми 😂", "Максимально романтичне і душевне фото 😂😂", "Так! Люди веселіше там де нас немає 😂", "Але судячи по фото в столиці люди більш чіткі😂", "Веселіше і простіше".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес розповідав, як добирався до Харкова на поїзді вперше після карантину через коронавірус COVID-19. Так, артист поділився першими емоціями після такої незвичайної поїздки, зазначивши, що відчував себе, як першопроходець. Володимир зізнався, що на вокзалі тепер чистіше, менше людей, а вагони і зовсім були напівпорожніми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.