Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Поки йде шлюборозлучний процес подружжя живуть разом і виховують дітей, Джиган намагається всіма силами повернути родину, і здається, що чоловік все-таки домігся свого. Джерело Mash повідомляє, що 15 червня ні Денис Устименко-Вайнштейн, ні Самойлова не з'явилися на засідання, яке проходило в Гливинському суді в Москві. Позивач (Оксана) відмовилася від позову у зв'язку з примиренням сторін. Здається, пара вирішила дати відносинам другий шанс.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це свідчать і спільні кадри коханих, зроблені на плавучому ресторані, куди Джиган і Самойлова вирушили разом з дітьми. Тепер Оксана дозволяє реперу обіймати себе за талію і ніжно стискає його руку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.