Відомий український репер Потап вирішив випустити музичний прогноз "ЛЕТО2020". Ролик він опублікував на YouTube.

"не Можна тримати весь світ під замком. Якщо з весни ми ще погодилися, то літо у нас ніхто не забере!" – налаштовує ПТП на літній муд.

"ЛЕТО2020" – це роково-трэповый трек-звільнення, нагадування всім людям, що справжнє Літо виткане з хороших емоцій, посмішок, танців і пісень, фестивалів та стрибків у воду.

"Я написав багато позитивних пісень про літо, але це літо вийшло несподівано важким для всіх нас. Тому я вирішив підкинути всім відповідь на питання, що ж робити", – коментує Потап.

Муд відео до треку Потап зняв на одній із спортивних майданчиків Києва, доповнивши його анімаційними ефектами від команди AnimationCity.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз Потап показав фанатам цікавий знімок, на якому позує у цікавій локації.

Як видно, Олексій зображений на вулиці, він стоїть в цікавій позі, він ніби танцює. На прогулянку артист вийшов в цікавому вбранні – на ньому чорна футболка і білі шорти, в кишенях яких лежить щось цікаве. Свій образ артист доповнив чорними кросівками та модними сонцезахисними окулярами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап змінив місце проживання після карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Каменських видала прості рецепти корисних і солодощів.

Також Знай. ua писав, що Потап зробив "пуф-пуф" посеред вулиці.