Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня вирішила похвалитися новою зовнішністю.

Як видно, на нових фото, які продемонструвала Даша, вона з'явилася у відомому київському клубі "Веранда на Дніпрі". На захід дівчина прийшла в спокусливому чорному вбранні, декорованому цікавим пушком, який ніби ворушиться у неї на грудях. Довге волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Ульянова написала: "Нудьгувала по собі красивою. Спасибі моїм феям @mariia_samharadze @beauty_lab_ny". Фани в захваті від нових фото красуні, її засипають компліментами в коментарях, відзначаючи як круто виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.