Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала миле фото в соцмережі, а в підписі до нього розповіла, як нова зачіска зробила її "невидимкою" для інших людей.

На новому фото Марія зображена на красивому балкончику в модному образі. На ній широкі бежеві штани і блакитна блузка цікавого фасону, яка тільки підкреслила струнку фігуру. Волосся телезірки зібрані в акуратну зачіску, видно, що вона вирішила змінити імідж і зробила собі чуба, а на її очах стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Єфросиніна написала: "Той незграбний момент, коли за сусіднім столиком обговорюють, як тобі не йде чубчик, але з неї ж не дізнаються і кажуть супер голосно". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.